Kereta mewah dato vida sultan johor artis malaysia aliff syukri sambung bayar seri aaron aziz istri menteri brunei remy ishak johan raja lawak pak yus kru aweera gambar sewa jenama nama senarai koleksi

Yang tidak bersetuju bahawa selebriti Hollywood adalah sekumpulan orang yang sentiasa penuh dengan kemewahan dan glamor daripada benda-benda. Pendapatan sebagai artis-artis terkenal di dunia adalah begitu tinggi kelas memang boleh menampung gaya hidup mewah mereka.

Oleh itu, tidak hairanlah jika mereka hampir tidak pernah terlepas untuk menunjuk-nunjuk kekayaan beliau. Dan dengan pelbagai kereta mewah yang dimiliki. Apabila dilihat, selebriti Hollywood ini akan membiasakan diri dengan dalam kereta dereta – kerta super mewah dan mahal.

Yang lebih popular selebriti, biasanya kereta lebih mewah yang dimiliki juga. Hmm, apakah seperti yang mewah dan mahal kereta milik selebriti ini bertaraf dunia? Ingin tahu kereta paling mewah di dunia yang dimiliki oleh selebriti? Di sini ia adalah untuk maklumat anda.

1. Bentley Continential milik GT Paris Hilton

Sebenarnya, Kim Kardashian juga mempunyai kereta ini. Tetapi, Paris Hilton juga tidak hilang di sebalik mempunyai sebuah kereta mewah mahal dan super. Walau bagaimanapun, Bentley Continential GT milik Paris Hilton adalah lebih mahal, yang sehingga USD $ 285,000, termasuk kos pengubahsuaian.

Artis serta waris takhta litar Hotel Hilton sudah pun biasa dengan kemewahan tertentu. Jadi, ia adalah semulajadi bahawa beliau memilih bergaya dengan kereta super mewah seperti ini.

Lebih menarik, kereta milik Paris Hilton juga adalah dihiasinya diri dengan berlian mewah pada ke dashboard supaya nilainya menjadi 285,000 USD. Dia mahu sebuah kereta yang berbeza dan istimewa. Oleh itu, keretanya juga telah dibuat oleh kegemaran warna pink Barbie Corvette.

2. Rolls-Royce Phantom Drophead dimiliki oleh David Beckham

Di sini datang sebuah kereta yang dimiliki oleh seorang pelakon Hollywood pada masa sama sepak dunia David Beckham. Rolls-Royce Phantom Drophead dia telah dengan harga USD $ 407,000. Kereta ini bangga beliau sering digunakan sekitar Beverly Hills bersama anak-anaknya.

Kereta milik David Beckham juga telah mengalami perubahan di dalam pelbagai bahagian. Bahagian roda keretanya telah telah ditempah tipikal Savini palsu sekaligus menjadikan nilai yang lebih tinggi daripada kereta.

3. Ferrari F430 kepunyaan Kim Kardashian

Kereta Ferrari F430 yang super mewah dan super mahal. Kereta mewah yang dimiliki oleh Kim Kardarshian harga ini mencecah USD $ 186.925. Hmm, hebat nilai sebaliknya?

Kereta Ferrari F430 kereta bernilai USD 186.925 adalah yang paling mahal dan mewah bahawa ia mempunyai, pada masa sama Hotel paling mewah di dunia. Sebenarnya, artis-artis terkenal di Hollywood juga masih mempunyai satu siri kereta mahal dan mewah seperti Bentley Continential GT.

4. Sepanjang milik P.Diddy

P.Diddy juga dikenali sebagai pelakon kegemarannya pula ialah mempunyai sebuah kereta sepanjang super mewah pada harga USD $ 360,000. Kereta ini beliau membeli bukan untuk dirinya, tetapi sebagai hadiah hari lahir beliau pada tahun ke-16, iaitu Justin.

5. Mercedes SLR McLaren Jay Leno

Di sini ia adalah koleksi kereta mewah adalah super mahal. Harga Mercedes SLR McLaren Jay Leno mencapai lebih daripada USD $ 500,000. Jay Leno dikenali sebagai seorang peminat kereta mahal dan mewah.

Walau bagaimanapun, antara Kereta, Mercedes SLR McLaren adalah paling mahal dan pada masa yang sama dia suka terbaik.

6. Sepanjang Exelero Jay Z

Di sini ia adalah yang paling mewah dan kereta paling mahal pernah dicatatkan di dunia. Sepanjang Exelero Jay Z telah mencapai USD $ 8 juta harga yang hebat. Terbayangkah berapa mewah dipunyainya kereta ini?

Beyonce di suami adalah kereta super mewah dengan penampilan khas. Keretanya mempunyai paparan yang dikatakan menyerupai kereta Batman. Selain mewah, kereta ini ini mampu memandu sehingga 66 mph dalam lingkungan 4:44 dengan kelajuan maksimum 218 km sejam.