Kereta kebal buatan malaysia terbaru adnan terbalik pendekar turki hamas in english indon games gambar kemalangan saga origami mercun senarai perang proton senjata anti nama jenis paling canggih

Setiap negara, ia mempunyai satu kereta tahan tanggungjawab itu. Kereta ini adalah sejenis Kenderaan tempur perisai ACV dengan rantai yang direka khusus untuk memusnahkan musuh.

Ini boleh dilakukan oleh hit langsung dari meriam dipasang di pusat yang besar, termasuk menerusi sokongan tembakan mesingan. Ini pertempuran kenderaan tiada yang pelbagai jenis. Terdapat satu kereta kebal utama yang biasanya dipanggil MBT dan terdapat juga Kenderaan tempur infantri yang dilengkapi dengan senjata dan perisai.

Kereta ini dikatakan kuat telah ditentukan dari ketebalan perisai yang ada di dalamnya, kuasa pergerakan dan keupayaan untuk membinasakan musuh dengan senjata. Kereta ini mempunyai rangkaian yang membolehkan ia boleh melepasi mana-mana permukaan bumi.

Jadi, kereta ini direka supaya dapat melewati jalan kasar walaupun dengan kadar yang masih tinggi. Ini kereta model lama telah dijumpai, Bilakah Perang Dunia I. Pihak British juga yang pertama untuk mencari sebuah kereta perang ini. Kereta ini adalah direkabentuk supaya dapat memenuhi keperluan perang.

Dengan kereta ini kuat, maka mereka boleh dengan mudah menembusi serangan musuh dan memusnahkan musuh lebih mudah juga. Selain itu, kereta perang ini juga jarang beroperasi sendirian. Biasanya, kereta ini dikendalikan dalam unit bersama Angkatan Tentera.

Masalah tersebut, jika tiada sokongan yang baik, maka walaupun kereta ini mempunyai ketahanan yang tinggi, ia akan mudah diserang oleh musuh. Selain itu, jika musuh menggunakan meriam untuk berjuang.

Walaupun sekarang telah ada perang dunia, tapi nation-states yang terus menghasilkan kerata ini baik untuk menguatkan kedudukan tentera mereka. Kereta kebal perisai invulnerable dibuat oleh tentera, senjata api, mobiliti dan ketepatan yang hebat.

Dari tentera yang besar dan berkuasa, Terdapat juga deretan kereta yang dianggap paling berkuasa dan terbaik di dunia. Apa-apa jenis? Di sini terdapat senarai untuk anda.

1. Leopard 2A7 (Jerman)

Kereta ini adalah versi terbaru dari bentuk Leopard. Kereta perang yang dibuat di Jerman adalah memang yang Super canggih kerana ia mempunyai sebuah perisai tambahan dan makan dengan tempahan elektronik dan tercangging.

Leopard 2A7 dibuat dengan perlindungan yang terbaik dari sebarang ancaman peperangan konvensional. Beliau berjaya walaupun rondaan wad IEDs dan RPGs. Tembaknya ketepatan juga adalah sangat tepat dan kuat untuk menembusi pelbagai jenis senjata dan perisai.

2. K2 kumbang (Korea Selatan)

Seterusnya, Terdapat kereta perang Korea Selatan berkata, kereta memasuki pangkat yang terbesar untuk peperangan. Harimau kumbang mempunyai teknologi yang paling maju dan bahkan paling mahal kereta sama yang pernah dibuat setakat ini.

Sana dan rencam serta ledakan perisai reaktif modul yang lengkap. Kereta yang menggunakan senjata tempahan dari Jerman juga adalah sangat ringan dan kuat. Menariknya, Terdapat satu sistem automatik yang boleh membuat dia berjuang tanpa perlu dikawal oleh manusia.

3. M1A2 akan dipasang pada Abrams (Amerika Syarikat)

Teknologi dari Amerika Syarikat adalah benar-benar luar biasa. M1A2 akan dipasang pada dan kemudahan tetamu, anda juga akan mempunyai sebuah perisai yang telah terbukti hebat di medan perang. Terdapat perlindungan kereta supaya dapat melindungi dirinya daripada serangan lain yang sangat baik.

Kereta juga dilengkapi dengan perisai maju dan lapisan uranium. Menariknya, kereta semakin kuat dengan meriam mereka adalah ketepatan yang sangat besar.

4. Challenger 2 (United Kingdom)

Kereta milik United Kindong perang adalah tidak kurang hebat. Challenger 2 dilengkapi dengan Chobham tempahan dalam perisai yang sangat canggih. Perlindungan dimiliki kereta kebal ini sangat baik terhadap pelbagai jenis senjata api.

Lagi, terdapat senapang dan meriam betul-betul dan mampu untuk melontarkan pukulan yang hebat. Pukulan yang dipecat oleh meriam mampu ini boleh menjadi sehingga 5 km.