Kereta kawalan jauh drift minyak untuk dijual jenis bateri nitro 4x4 kanak-kanak kedai harga litar elektronik lumba gambar cara membuat video menjual alat drif menggunakan

Bagi penggemar permainan ini, anda pasti tahu pengiring permainan kereta kawalan jauh tidak ia? Kereta permainan A adalah memang ramai orang, terutamanya anak lelaki. Malah, sebuah kereta buff untuk mengiringi perjalanan tidak hanya disukai oleh ren kanak-kanak, tet juga banyak orang dewasa yang juga suka.

Kereta yang mengiringi setakat ini jenis mainan Kereta menggunakan elektronik penjaga dapat kereta kawalan jauh. Jadi, anda lakukan tidak perlu memegang atau menyentuh atau pun ikut di mana bola dalam kereta . Lebih menarik, sudah tentu anda tidak perlu lesen pemandu untuk menjalankan kereta yang satu ini.

Kereta akan juga biasa dirujuk sebagai kereta kawalan jauh dibuat dengan pelbagai variasi yang menarik. Tiada menjadikannya kecil dan mudah dengan pergerakan ke hadapan dan mundul sahaja. Tet ada juga Kereta dipasang peralatan lebih canggih dan moden seperti lampu dan tanduk.

Kerana ia adalah mainan kereta , kereta pengiring ini jauh dibuat dengan rekabentuk yang ringkas dan comel yang boleh menarik minat kanak-kanak lelaki kecil ren. Walau bagaimanapun, kerana terdapat juga permintaan yang datang daripada orang dewasa, ia ternyata ini adalah kawalan jauh Kerea juga dibuat dengan reka bentuk yang unik.

Malah, kereta unik yang dibuat begitu rapat mungkin dengan asal kereta dan juga boleh berfungsi seperti kereta sebenar. Jadi, apakah pengiring Kereta jauh unik?

1. Nic kes peluru

Keret adalah benar-benar maju dan menarik. Seperti namanya yang bermaksud peluru, kemudian keret ini boleh bergerak pada kelajuan yang super cepat sebagai peluru.

Jika diperhatikan daripada bentuknya, kereta ini adalah amat serupa dengan keret popular dan telah digunakan untuk memecah rekod kelajuan dunia. Cuba bayangkan, kelajuan tertinggi yang boleh dicapai mencaia 345 km per jam. Luar biasa cepat tidak?

2. Bersama paksi SCX10

Bersama paksi SCX10 keret yang berasaskan buggy off-road yang sangat menarik. Kereta ini juga telah dibuat seperti asal Keret off – Road yang dilengk dengan fungsi pegnaturan altitud.

Terdapat juga pelbagai aksesori seperti rollcage pelindung dan bulbar. Menariknya, keret dengan pengiring kaki juga adalah agak mampu meneroka di rupa bumi yang kasar.

3. Traxxas X0-1

Traxxas X0-1 mempunyai rupa yang sejuk seperti kereta sukan. Dalam Keret mainan juga ada sebuah motor elektronik yang adalah canggih cukup supaya ia boleh membuat malaju Keret keras, bahkan sehingga kelajuan 160 km sejam.

Pecutan Kereta juga adalah agak teruk. Untuk mencapai tahap kelajuan 100 km sejam, keret hanya mengambil masa 2.3 hanya bermula dari sebuah hentian.

4. De Agostini Lamborghini Reventon

Kereta De Agostini Lamborghini Reventon dibuat dengan penampilan yang serupa untuk kereta model asal. Replika Keret juga dilengk dengan komponen-komponen yang boleh menjadikannya berfungsi seperti asal keret.

Hidraulik teknologi-teknologi brek cakera pada semua empat roda membantu melatih replika ini menunjukkan bagaimana unik dan hebat kereta ini. Kereta juga dilengk dengan kapasiti enjin 3cc. Kerana ia dibuat semata-mata, keret ini hanya disediakan 68 unit di seluruh dunia.

5. Peterbilt 359

Kereta Peterbilt 359 dibuat oleh Luca Bordin. Kereta adalah sangat unik kerana ia dibuat dengan yang besar cukup saiz untuk menarik gerabak Ford Mondeo yang asal.

Walaupun terdapat hanya mainan kereta , tet mempunyai berat sehingga 180 kg. Pekerja yang memiliki Peterbilt 359 telah diperolehi daripada 750 Watt motor elektrik yang dilengk dengan 36 Volt bateri.