Harga kereta malaysia terkini 2018 termahal di dunia luar negara selepas gst turun senarai kenapa list perbandingan perbezaan penurunan beza dan indonesia hummer audi lamborghini mustang mazda suv range rover

Kereta boleh dianggap sebagai satu keperluan bagi rakyat Malaysia. Kerajaan telah menyediakan cara pengangkutan kenderaan lay cukup dan mencukupi. Lupa juga agak tidak boleh dipercayai.

Walau bagaimanapun, kereta seolah-olah masih di prima donna bagi orang melakukan perjalanan. Walau bagaimanapun, ramai orang mendapati ia lebih selesa untuk melakukan perjalanan dengan kereta sendiri. Terutamanya, apabila mereka perlu pergi bersama-sama dengan keluarga besar dan di destinasi yang agak jauh.

Adakah anda bersetuju? Bagi anda yang ingin membeli sebuah kereta baru, anda perlukan maklumat tentang harga kereta malaysia tempahan. Oleh itu, maklumat berikut akan disajikan anggaran harga kereta di Malaysia dari pelbagai jenama yang wujud.

Harga kereta AUDI

Jenis kereta Audi yang banyak dalam pasaran permintaan Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, S5, S7, TT dan R8. Harga kereta termurah Audi A3 1.4 TFSI itu jenis yang, yang bernilai RM 187,000. Manakala kereta Audi yang paling mahal kepada RM 1,246,000. Untuk maklumat lanjut, terus boleh melawat laman web AUDI di www.audi.com.my.

Kereta BMW

BMW mengeluakan banyak kelainan yang baru pada tahun 2018. Ada BMW Siri 1, siri 2, siri 3, 4 siri, siri 5, 6 siri, siri 7, X1, X3, X4, X5, X 6, Z4 dan i8). Harga kereta di malaysia BMW yang paling murah adalah 118 BMW baru yang saya sukan dengan harga RM 188.900. Manakala i8 BMW yang paling mahal yang RM 1,188,900. Secara lebih khusus, boleh dikunjungi untuk www.bmw.com.my.

Harga CHEVROLET

Chevrolet juga menyediakan pelbagai variasi yang dijual di Malaysia. Terdiri daripada Chevrolet Sonic Malibu, Cruze, Orlando, Captiva ke Colorado. Harga Chevrolet Sonic adalah yang termurah iaitu RM 78.900 manakala harga di Chevrolet Colorado adalah paling mahal, iaitu 106.900. Harga lebih lanjut boleh terus layari laman web: www.chevrolet.com.

Harga kereta CITROEN

Kereta CITROEN 2018 juga menawarkan harga yang menarik kereta. Terdapat variasi Citroen DS3, DS4, DS5 dan Grand C4 Picasso, dan termurah yang ada DS 3 1.6 VTi dengan harga RM 117.800. Harga paling mahal ini tidak banyak adrift, yang merupakan sahaja RM 190,000. Maklumat yang lebih terperinci tentang harga boleh layari laman web: www.citroen.com.my.

Harga kereta FORD

Varian kereta Ford dikenali sebagai sangat menarik bahawa kereta ini adalah lebih mencintai. Terdapat variasi dalam Ford Fiesta, EcoSport, fokus, Mondeo, Kuga, S-MAX, renjer dan Everest. Ford fiesta Malaysia adalah yang termurah yang berharga sekitar RM 94,000. Manakala harga yang paling mahal kereta Ford adalah Ford Everest, RM 173,000. Harga yang lebih terperinci boleh pergi terus ke laman web: https://www.ford.com.my.

Kereta HONDA

Honda adalah salah satu jenama yang banyak yang menguasai pasaran kereta malaysia. Pelbagai variasi Honda adalah tersedia, sangat disayangi oleh rakyat. For example, sebagai Honda Jazz, City, Civic, Accord, CR-V, HR-V, Odyssey, aliran dan CR-Z).

Antara kereta Honda ini, Honda Jazz 1.5 S adalah yang paling murah, dalam rm 72,000. Manakala harga kereta Odyssey paling mahal, yang bernilai RM 249 000. Anda boleh layari laman web: www.honda.com.my untuk harga lebih jelas.

Harga HYUNDAI

Hyundai juga mempunyai banyak kelainan, termasuk Hyundai i10, Elantra, i30, i40, Sonata, Santa Fe, Genesis, Tucson, Grand Starex dan Veloster. Harga kereta Hyundai adalah agak murah, hingga RM 51,500 bagi varian Hyundai i10.

Manakala kereta adalah variasi Hyundai Hyundai Veloster yang paling mahal dengan harga RM 129.500. Harga lebih terperinci dan jelas boleh layari laman web: www.hyundai.com.my secara langsung.